+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Конфігуратор Weidmuller

З Конфігуратором Weidmüller проектування стає простіше. Автоматизація процесів проектування набуває все більшого значення. Все починається з вибору продуктів, створення прототипу для виробництва, далі подальшого монтажу та випробувань. Для більшості САПР доступність цифрових моделей компонентів є наріжним каменем процесу проектування і подальшої розробки складальної документації. Для цього важливі стандартизовані формати і моделі, які можна передавати в різні САПР, і цей факт стає найбільш необхідним. Для вирішення цього завдання Weidmüller створив програмне забезпечення «Конфігуратор Weidmüller», який являє собою ідеальну базову програмну основу для початкового комплексного проектування шаф керування.

Всі отримані і розроблені дані в Конфігураторі можуть бути передані в усі популярні інженерні САПР. Зрозумілість і доступність форматів даних на всіх фазах проектування – основне призначення в майбутньому для більшості САПР систем.

Простий шлях не тільки збирання компонентів, але і маркування з’єднань.

Наприклад, Конфігуратор пропонує візуально оцінити завдану маркування, використовуючи віртуальну візуалізацію, і ви бачите ваш проект, як він буде виглядати в просторі і в «життя». Додатково завдяки інтуїтивно зрозумілим інтерфейсів Конфігуратора ви можете транслювати свої напрацювання в програми САПР а також в програмне забезпечення для друку маркування «M-Print® PRO», розроблене Weidmüller. Ви можете сконструювати і маркувати свої моделі і компоненти в один прийом.

Завжди бездоганна конфігурація.

Integrated digital planning – quick and simple «Розумна автоматична перевірка» якості набраних в конфігураторі цифрових моделей робиться швидко і легко. Вбудована в Конфігуратор автоматична перевірка надає реальну допомогу, пропонуючи необхідні виправлення в набираються клемних блоках, наприклад програма здатна самостійно пропонувати і вбудовувати необхідні аксесуари до поточної конфігурації. Це робить проектування простіше і економить величезну кількість часу розробника. Одночасно Конфігуратором автоматично формується перелік складальних компонентів і необхідних складальних креслень.

Системні вимоги

Мінімум: Microsoft Windows 7/8/10, Microsoft .NET Framework 4.5 або вище, Intel Core II або вище, 2GB RAM, 10GB HDD, Direct-X9, графіка або вище, 19 “Монітор 1024×768, 3-х кнопкова миша, доступ до Інтернет для інсталяції / оновлення / додаткової функціональності програми.

Рекомендується: Microsoft Windows 7, Microsoft .NET Framework 4.5 або вище, Intel Core i3 або новіше, 4GB RAM, 10GB HDD, Direct-X9 графіка або вище, 24 “Монітор 1920×1080, 3-х кнопкова миша, доступ до Інтернет для інсталяції / оновлення / додаткової функціональності програми.

Встановити Конфігуратор Weidmüller  

 

Новини та статті