+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Контроль навантаження і розподіл потенціалів в готовому комплексному вирішенні maxGUARD

Електронні запобіжники maxGUARD від Weidmüller увібрали в себе все найкраще як від традиційних плавких запобіжників, так і від автоматів. Дані пристрої призначені для захисту ланцюгів постійного струму напругою 24 В від перевищень по струмі і коротких замикань. Модулі товщиною 6 або 12 мм, в залежності від технічних характеристи, можуть бути використані в якості стандартних запобіжників на фіксований номінал струму 1,2, 4, 6, 8 або 10 А, також є два модуля з можливістю вибору номіналу струму 1/2 / 3/4/5/6 А і 4/6/8/10/12 А.

Електронний запобіжник являє собою напівпровідниковий багаторазовий прилад, повернення якого до вихідного положення після спрацьовування може здійснюватися як натисканням кнопки безпосередньо на приладі, так і віддаленим сигналом з контролера. Розширений функціонал maxGUARD включає в себе можливість сигналізації про спрацьовування пристрою, а при використанні додаткових модулів сигналізації про те, що струм навантаження перевищує 90% від номінальної. Дані модулі дозволяють підключити відразу два полюси пристрою – плюс йде через пристрій захисту, мінус йде через прохідну клему. Як опція, доступні вироби, які розмикають відразу два ланцюги. Максимальне навантаження на збірку з одним вступним модулем становить 40 А.

Гнучка модульна концепція, технологія підключення push-in, унікальна система кольорових силових і сигнальних перемичок, кольорове маркування точок підключення, зручні і функціональні тестові гнізда, економія простору в порівнянні з традиційними рішеннями до 50% за рахунок компактності модулів – все це лише частина переваг maxGUARD , виводять рішення задач щодо захисту ланцюгів і розподілу потенціалу на новий рівень.



 

Новини та статті