+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Логічний контролер – WCU 501 і WCU 650

Логічні контролери WCU 501 і WCU 650 надійно контролюють, керують і регулюють процеси навіть у екстремальних умовах навколишнього середовища. Графічне програмування забезпечує просту настройку дискретних і аналогових входів і потужних дискретних виходів. І в машинобудуванні, і в системах управління компактні, надійні, зручні WCU контролери можуть бути ефективно використані з точки зору економії.

Переваги продукту:

• Інтелектуальність У логічних контролерів WCU є велика кількість вбудованих функціональних блоків – від основних арифметичних операцій до таймінгу. Це перетворює їх в інтелектуальний інструмент автоматизації.

• Надійність Завдяки герметизації друкованої плати електроніка надзвичайно стійка до вологості, температурних коливань, вібрацій і ударів.

• Гнучкість У всіх логічних контролерів WCU є кілька аналогових і цифрових входів, кілька потужних виходів PWM. WCU 650 зв’язується через шинний інтерфейс CAN з іншими користувачами шини та центральним контролером.

• Просте графічне програмування Для програмування логічні контролери WCU підключаються за допомогою USB-кабелю зі стандартним PC. Безкоштовне програмне забезпечення інтуїтивно у використанні.

Посилання на технічний опис:

http://catalog.weidmueller.com

 

Новини та статті