+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Міжнародна виставка Hannover Messe 2018: Weidmüller

Міжнародна виставка Hannover Messe 2018: Weidmüller робить акцент на компонентах зв’язку, цифрових і автоматизованих процесах.

З 23 по 27 квітня 2018 року в Ганновері в 71-й раз пройде найбільша в світі промислова виставка. Компанія Weidmuller представить широкий спектр нових продуктів і рішень в області автоматизації і дигіталізації виробництва, виробництва щитового обладнання і промислових з’єднань. У цьому році основна увага буде приділена мережевим підключенням і впровадження стійких і перевірених часом додатків і рішень.

Разом з виробником компресорів Boge компанія представить високопродуктивний компресор HST 220, який використовує програмне забезпечення виробничої аналітики Weidmüller для превентивного технічного обслуговування, з метою раннього виявлення помилок і експлуатаційних відхилень від норми. Це програмне забезпечення дозволяє своєчасно виявляти збої в роботі обладнання, визначати причини і усувати будь-які помилки в найкоротші терміни, відстежувати і прогнозувати якість продукції, а також проводити діагностичне обслуговування. Родзинкою на виставковому стенді стане аналіз параметрів роботи, який можна налаштувати безпосередньо на обладнанні. Програмне забезпечення виробничої аналітики Weidmüller виявляє зміни в конструкції протягом декількох хвилин і використовує спеціальний алгоритм прогнозування для обчислення нової ймовірності поломки.

Крос-платформенне рішення: автоматизована модульна система u mation

Завдяки відкритій і індивідуально масштабируемой модульною системою u-mation, Weidmüller слід своєї мети просування крос-платформних пристроїв цифрового світу. З’єднання з хмарними системами є настільки ж реальним, як і можливість обміну даними в реальному часі і аналіз даних. За допомогою модулів u-mation Weidmüller надає повний набір інструментів для діджіталізаціі виробництва і промислової революції 4.0, які до того ж можуть бути адаптовані для різних цілей. В основі u-mation знаходиться промисловий контролер u-control, IoT- контролер з вбудованим веб інструментом u-create. Як інтерфейс між u-control і польовим рівнем виступає модульна система введення-виведення u-remote, з широким набором інтерфейсів для найбільш затребуваних польових шин і комунікаційних систем, а також з виконавчими модулями безпеки для втілення рішень без застосування дорогого контролера безпеки. Мультісенсорная панель u-view забезпечує візуалізацію на основі веб-технології.

Компоненти для послідовного мережевого обміну

Прямий зв’язок між машинами, так само як між машинами і ІТ системами є передумовою для використання потенціалу Industry 4.0. Такий зв’язок грунтується на компонентах, що записують продукт і дані про стан продукту, а також внутрішні параметри роботи машини і енергетичні параметри. В рамках виставки компанія Weidmüller вперше представить джерело живлення PROtop з можливістю комунікації. Нове рішення дозволить розширити вже доступний на ринку блок живлення комунікаційним модулем, тим самим легко створивши інтерфейс для процесу передачі даних в систему управління з більш високим рівнем. Це закладає основу для оптимізації процесу роботи шляхом контролю стану блоку живлення і можливості дистанційного керування їм. Додатково до цього компанія анонсує комунікаційний перетворювач сигналів ACT20C, а також останнє покоління лічильників енергії, які дозволять дати короткий огляд даних про електричної енергії у виробничому об’єкті, як ефективного використання, так і якості мережі, стабільності, її доступності.

Автоматизоване створення щитового обладнання в майбутньому – комплексна підтримка цифрових і автоматизованих процесів.

Процес інжинірингу обладнання в майбутньому повинен стати ще швидше, ще точніше і ще більш економічніше. Для цього потрібні відповідні сервісні та інженерні інструменти, щоб забезпечити оптимальну підтримку складного процесу планування. Програмне рішення Weidmüller Configurator (WMC) прискорює вибір, настройку, замовлення продуктів і рішень. Виконавши конфігурування клемних колодок або всього шафи або корпусу, можна скористатися інструментом «Замовлення» з метою швидкого автоматизованого оформлення замовлення онлайн і гарантованої доставки по Європі через чотири дні після замовлення.

Цифрові моделі конфігуратора WMC передаються безпосередньо на ділянку автоматизованого складання клемних колодок, де замовлення збирається роботом без будь-яких проміжних ручних маніпуляцій.

Компанія Weidmüller на своєму виставковому стенді продемонструє можливості автоматизованої мережі і діджіталізаціі на прикладі внутрішньої логістики. А саме: на прикладі автоматизованої складальної машини з конвеєрною стрічкою, в якій використовуються компоненти шафи управління з серії Klippon Connect, рішення для підключення від шафи управління до польових пристроїв, модульна система автоматизації u-motion і серія FieldPower для функціонально-орієнтованих, локалізованих і модульних рішень автоматизації.

Стійка електрична зв’язок для інфраструктури завтрашнього дня

Нарівні зі зростаючою часткою модулярізаціі машин і систем в промисловості розвиваються і мережеві комунікації. Функції з шафи управління все частіше переміщуються на рівень польових пристроїв. На додаток до передачі потужності і сигналів, все більш важливою для інфраструктури з підтримкою зв’язку стає передача даних. Компанія Weidmüller представить на своєму стенді також перспективні рішення в таких областях, як безконтактна передача потужності і модульні, гібридні роз’єми для потужних і компактних підключень безпосередньо від друкованої плати до виконавчого пристрою. Відвідувачі матимуть можливість переконається в практичну користь технології з’єднання, орієнтованої на важкі умови експлуатації, та обслуговування для складних процесів планування і установки майбутнього. До них відносяться нові концепції та інноваційні продукти для гнучких, узгоджених стійких підключень від ступеня захисту IP20 до IP6x.

Weidmüller – Ваш партнер в області промислових з’єднань

Weidmüller Group – міжнародний холдинг, представлений виробничими майданчиками, торговими компаніями і представництвами в більш ніж 80 країнах світу.

Let’s connect.

 

Новини та статті