+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

MR – силові і контрольні компоненти для енергетики

Компанія Maschinenfabrik Reinhausen GmbH (MR) – провідне підприємство групи компаній Reinhausen, засноване в 1868 в м Регенсбурзі. До складу групи входить також 38 дочірніх компаній і 6 асоційованих компаній по всьому світу.

Основною сферою діяльності компанії є виробництво обладнання для регулювання силових трансформаторів. Регулювання здійснюється за допомогою пристроїв РПН, які змінюють коефіцієнт трансформації відповідно до зміни режиму навантаження і, в комбінації з іншими виробами і послугами компанії MR, забезпечують надійне енергопостачання.

Через тенденцій постійного збільшення навантаження мережі роль регулювання зростає. І тут виробник також пропонує інноваційні рішення. Спектр пропонованих технічних рішень і послуг з регулювання напруги доповнюється проектуванням установок компенсації реактивної потужності і супутніми послугами, такими, наприклад, як аналіз і розрахунки параметрів мережі.

Наступна область діяльності – виробництво ізоляційних циліндрів з епоксидної смоли, посилених скловолокном, їх подальша обробка та виготовлення композитних порожніх ізоляторів.

В даний час понад 50% електричної енергії від вироблюваної на всій планеті, проходить через вироби компанії. Сувора орієнтованість у всіх видах діяльності на інновації, компетентність і надійність слугує благодатним ґрунтом для багатосторонньої взаємодії, що приносить користь замовнику.

У програму поставок компанії входять:

– масляні і вакуумні перемикаючі пристрої РПН, ПБЗ

– регулятор напруги TAPCON® 230

– реле потоку MFloC®

– реле Бухгольца MSaFe®

– покажчик рівня масла

– клапан скидання тиску MPreC®

– не обслуговується осушувач повітря MTraB®

– термосигналізатори температури масла і обмотки

Детальніше: https://www.reinhausen.com/ru/



 

Новини та статті