+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нове покоління імпульсних блоків живлення Weidmüller INSTA-POWER

Нове покоління імпульсних блоків живлення Weidmüller INSTA-POWER. Однофазні, імпульсні джерела живлення з тактовою частотою – компактні, надійні та економічні – з системою підключення «PUSH IN».

Компактні та економічні джерела живлення з високою питомою потужністю затребувані в безлічі сферах; наприклад, в установках будівель і автоматизації будівель з їх суб-розподільниками, польовими розподільниками і невеликими розподільними щитами, панелями лічильників, системами опалення та електричними розподільними щитами. Подібні вимоги також можна знайти у все більш децентралізованих структурах машинобудування і технологічних процесів. Інші області застосування – сигнальні і телекомунікаційні системи.

Ось чому Weidmüller випустив нову серію продуктів INSTA-POWER. Однофазні імпульсні джерела живлення з синхронізацією по первинній тактовій частоті характеризуються широким спектром потужності, компактною конструкцією і хорошим співвідношенням ціни та якості. Доступні дев’ять варіантів з вихідною потужністю 15 Вт, 30 Вт, 60 Вт і 96 Вт (5 В, 12 В, 24 В, 48 В). Завдяки широкому діапазону вхідної напруги 85-264 В і міжнародним допусками (наприклад, cCSAus, Cl. 1, Div. 2, NEC Class 2) їх можна використовувати по всьому світу – велика перевага для орієнтованого на експорт устаткування. Всі пристрої можуть працювати в діапазоні температур від -25 ° C до + 70 ° C (запуск: -40 ° C). Високий ККД до 91% і надзвичайно низькі втрати потужності без навантаження макс. 0,5 Вт забезпечують мінімальні витрати на електроенергію. Разом зі значенням MTBF, що перевищує 1 000 000 годин, імпульсні джерела живлення INSTA-POWER є надзвичайно економічним вкладенням протягом всього терміну служби пристрою.

Імпульсні джерела живлення INSTA-POWER з монтажною глибиною всього 60 мм можна розмістити навіть на найменших панелях, підходить для вирізів DIN в різних розподільних коробках. Залежно від версії ширина складає всього 22,5 – 90 мм. Пристрої INSTA-POWER можна закріпити на клемній рейці або прикрутити до панелі. З’єднання «PUSH IN» спрощують монтаж, обслуговування та вимірювання навіть при несприятливих умовах установки.

 

Новини та статті