+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Клеми з роз’єднанням і клеми з запобіжниками з технологією PUSH IN

Захист по струму, розчеплення і подача напруги – важливі функції всередині шафи управління. Щоб надати персоналу та обладнання оптимальний захист, індивідуально розроблені рішення повинні об’єднувати ці функції в єдиній системі. Нові клеми з роз’єднанням і клеми для запобіжників Klippon® Connect з технологією PUSH IN пропонують пасивний захист від перевантаження і короткого замикання в поєднанні з розчеплення та розподілом живлення. Клеми гарантують створення будь-яких рішень і комбінацій на їх основі. Їх компактні розміри забезпечують установку навіть в умовах обмеженого простору.

Переваги продукту:

Тримач запобіжника Кожен тримач запобіжника зчеплений з клемою за допомогою пластикової петлі. Це означає, що він не загубиться при роз’єднанні або при заміні запобіжника.

Інтегроване тестове гніздо Тестове гніздо спрощує пошук і усунення несправностей, а також налагодження обладнання: будь-які підключення можуть бути виконані стандартним тестовим щупом 2.0 мм.

Простий функціонал З точки зору конструкції клемні блоки чітко розрізняються відповідно до функціональними можливостями, забезпечується безпечне і ефективне обслуговування.

Безпечний розподіл живлення всередині електричної шафи Для ефективного розподілу харчування Weidmüller пропонує клемні колодки для розгалуження струмів, як з запобіжником, так і без нього.

Більш детальна інформація:

http://catalog.weidmueller.com

 

Новини та статті