+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Силові промислові роз’єми Proconect

Підприємство PROCONECT засновано в 1981 році. За минулий період PROCONECT пройшов великий шлях розвитку, і зараз роз’єми PROCONECT широко відомі як синонім слова “якість”. Завдяки своїй міцній конструкції, роз’єми PROCONECT широко застосовуються в важких умовах.

Металеві роз’єми серії 3PX і 3PV 200 A – 800 A

• Використовуються у важкій промисловості:

• Порти: баштові пересувні крани; підключення спредерних кабелів.

• Шахти (відкриті гірничі роботи): бурильні машини, гірничі комбайни, екскаватори.

• Залізниці: опалення та кондиціонування, обслуговування поїздів в рем. депо.

• Аеропорти: обслуговування літаків.

Гірська промисловість

Роз’єми широко використовуються у відкритих кар’єрах і безпечних підземних шахтах, а також в тунельних і тунелі прохідницьких роботах. Обидва роз’єми 3PV і 3PX ідеально підходять для додавання нових секцій кабелів в процесі видобутку, що харчуються трансформаторів, штреки-бурильних машин, гірничих комбайнів, екскаваторів і т. д. Роз’єми 3PV і 3PX підходять для застосування споживачів, які потребують живлення до 24 кВ.

Залізниці

рухомого складу. Більш того, компанія поставляє роз’єми з постійним струмом до 600 А при температурі навколишнього середовища 50 ° С для опалення та кондиціювання повітря. Більшість моделей можуть мати мікроперемикач що дозволяє уникнути необхідності використання фіктивних роз’ємів. Компанія Proconect пропонує численні варіанти з позолоченими контактами для контрольних схем. Також, створює з’єднувачі для підключення джерел живлення, в той час як рухомий склад перебуває в майстерні для обслуговування і коли прибирають пантограф з повітряних ліній з метою безпеки. Компанія PROCONECT часто застосовує ряд роз’ємів 3PX згідно потреб для залізничного

Комбіновані 3PS Роз’єми 16 A – 250 A

Роз’єми 3PS оснащені вбудованим вимикачами електроживлення AC23 як в «стінний версії”, так і в кабельній версії, яка дозволяє відключати його від електропостачання при навантаженні без пошкодження пристрою.

Роз’єми для середньої напруги <15 кВ серії 3PV5 MV і 3PX6 MV

Роз’єми 3PV MV і 3PX MV використовуються в портах і в відкритих шахтах.

Контрольні роз’єми 3PSS 10 A – 25 A

3PSS: Дуже хороша водонепроникність, що застосовується в таких промислових галузях:

• Пожежні машини

• Тунельне освітлення

• Харчова промисловість

3PL: Багатополюсні роз’єми (37 контактів), дуже компактні, водонепроникні, які можуть використовуватися для різних цілей, а також як для зовнішнього застосування.

Однополюсні роз’єми 3PU і 3PXU <800 A

Роз’єми 3PU / 3PXU дозволяють підключати великі однополюсні кабелі (макс. 300 мм ²) і можуть використовуватися у всіх галузях, що вимагають великої потужності.

Залізниці: обслуговування поїзда.

Багатоконтактні роз’єми

Багатоконтактні роз’єми застосовують в спредер для портових кранів і підключення різних типів верстатів.

Зарядні роз’єми для електромобіля

PROCONECT пропонує всі стандартні роз’єми для батарей (DC), які існують на ринку. Вони використовуються для живлення вантажопідіймачів і всіх видів електромобілів.

 

Новини та статті