+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Високопродуктивні джерела живлення – PROtop

Високопродуктивні джерела живлення повинні працювати ефективно і надійно навіть в напружених умовах промислового середовища. Висока перевантажувальна здатність, довгий термін служби служби і оптимальний захист від імпульсних напруг по входу, вібрацій і екстремальних температур – все це сучасні вимоги до надійного джерела живлення.

Нова технологія DCL надає джерелам живлення PROtop видатний діапазон по перевантаженню. Це може використовуватися для надійного відключення автоматів, а також для запуску потужного двигуна.

Джерела живлення доступні з вихідними напругами від 12 до 48 В і струмами від 3 до 40 А. Зверніть увагу на розміри пристрою: PROtop 240 W 10A має ширину всього 39 мм, при цьому маючи вбудованим ORing модулем для резервування.

Можливість вибору режимів роботи в паралельному режимі роботи (P: паралельне підключення, S: одиночний режим), вихідна напруга може бути легко скоректована, і вихідні струми можуть бути симетрично збалансовані. Програмоване поведінку при короткому замикання (C: постійний струм короткого замикання, S: відключення), пропонує певний захист додатковий захист провідного з’єднання.

Висока пікова потужність і чудовий динамічний діапазон завдяки технології DCL:

Інноваційна технологія DCL гарантує надійне спрацьовування автоматів завдяки підвищенню вихідного струму принаймні на 600% на 20 мс. Крім того, підвищена перевантажувальна здатність забезпечує запуск потужного двигуна

Ефективність, економія місця і довгий термін експлуатації:

Ефективність до 94,5% дає малу втрату потужності і дозволяє поміщати джерела живлення в екстремально вузькі корпусу. Низьке нагрівання гарантує високий показник MTBF (більше 1.000.000 годин) і збільшує термін служби.

 

Новини та статті