+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Звукова сигналізація компанії Auer Signal (Австрія)

Звукові сигнальні пристрої виробництва Auer Signal затребувані у всьому світі, клієнти з різних країн підкреслюють, надійність, виконання і якість продукції. Сіггнальное обладнання від Auer Signa l знаходиться в діапазоні від 60 дБ до 127 дБ:

  • Тональність і частота

Електронні звукові і многотональная звукові сигналізатори.

Звуковий сигнальне обладнання виробляє різні тональні сигнали на різних частотах.

В електронних звукових сигналах від Auer Signal звуковий сигнал генерується електронним способом за допомогою мікропроцесора, перш ніж він буде посилений, а потім випромінюється гучномовцем. У невеликих пристроях звукові капсули використовуються в якості гучномовців, в той час як камера тиску або традиційні гучномовці застосовуються на більш потужних пристроях. З огляду на, що звуковий сигнал генерується електронним способом, електронні звукові сигнали від Auer Signal можуть створювати широкий діапазон різних тонів і частот. Перевага цього полягає в тому, що є величезний вибір тонів, що означає, що кілька чітко помітних сигналів можуть бути призначені різним значенням або областям застосування. Існує також можливість впровадження спеціальних рішень для конкретних тонів. Також як і тон, обсяг електронних звукових сигналів / многотональних звукових сигналізаторів також можна налаштувати індивідуально в більшості пристроїв, що поставляються компанією Auer Signal.

  • П`єзо-зумери

П’єзоелектричні кристали змінюють свою форму при додатку напруги. Використовується ця властивість таким чином що ці п’єзоелектричні кристали прикріплюються до латунного диска, а напруга накладається через короткі проміжки часу. Це змушує кристал вібрувати проти диска і генерувати шум, при цьому досягаються частоти до 4000 Гц. Якщо прийняти спеціальну конструктивну міру, засновану на принципі резонансу, за допомогою цього методу можна досягти надзвичайно високих звукових тисків. П’єзо -зумери забезпечують перевагу в тому, що при компактному дизайні, низькому споживанні енергії і щодо рентабельною ціною можуть створюватися надзвичайно високі рівні звукового тиску.

  • Електромеханічні гудки і дзвінки

Електромеханічні гудки і дзвінки є класичними формами звукового сигнального обладнання. Як випливає з їх назви, вони генерують сигнали механічно.

У разі гудка магнітна сила котушки переміщує скобу, яка вдаряє металеву мембрану з частотою 100-150 Гц, створюючи типовий низькочастотний, легко пізнаваний звуковий сигнал.

У разі дзвінка, калатало вдаряє по купольному корпусу і створює типовий, відмітний колоколообразний тон, який неможливо відтворити в електронному вигляді з тим же рівнем якості звуку.

 

Новини та статті